vanliga frågor och svar.

Har du en annan fråga? Tveka inte på att kontakta oss här.

vad är turn consulting?

Turn Consulting AB har startat en plattform för att hjälpa studenter att komma in i arbetslivet. Vårt mål är att skapa nästa generations rekryteringsplattform samt underlätta anställningsprocessen för företagare. Läs mer om oss här.

vem kan söka jobb hos er?

Alla personer som är 16 år eller äldre kan söka jobb på Turn. Vi erbjuder enbart extrajobb till personer som studerar på högstadiet, gymnasiet, komvux, högskola, universitet eller har en annan sysselsättning på minst 25%.

kostar det att söka jobb hos er?

Nej. Att använda Turns jobbansökningstjänst är helt kostnadsfritt för studenter. Vi finansieras av företagen som betalar en summa vid anställning av studenter. Vi tar inte heller ut en procentsats på din lön.

när får jag en jobbförfrågan?

Eftersom att Turn har en automatiserad urvalsprocess så blir du kontaktad när du har blivit matchad till ett arbete. Om du inte har fått ett jobberbjudande ännu så beror det på att vi just nu inte samarbetar med ett företag som söker just din kompetens. Läs om hur den automatiserade urvalsprocessen fungerar här.

hur går ansökningsprocessen till?

Processen består av fyra steg. Jobbansökan, matchning, samtal och anställning. Du kan läsa mer om hur ansökningsprocessen går till här.

kan jag önska var jag vill jobba?

Nej det kan du inte. Vårt fokus är att matcha rätt person till rätt företag där din kompetens verkligen kommer till användning och därför söker du inte till ett specifikt jobb.

vem bestämmer om jag får en anställning?

Turn har en automatiserad urvalsprocess som genom artificiell intelligens matchar din personlighet och egenskaper med kravprofilen till den lediga tjänsten. Efter den automatiska urvalsprocessen genomförs ett samtal tillsammans med oss på Turn och därefter är det arbetsgivaren som beslutar vem eller vilka som får en anställning. Läs mer om hur urvalsprocessen fungerar här.

kan jag tacka nej till ett jobberbjudande?

Ja. Om du tackar nej till ett jobberbjudande hoppar du tillbaka in i vår studentportal igen och har möjlighet till att få nya jobberbjudanden.

jag har fått ett extrajobb så nu undrar jag hur tar jag bort mig ifrån er portal?

Åh va roligt! Vårt mål på Turn är att alla ska hitta ett arbete, oavsett om det är via oss eller på egen hand. Kontakta oss om du vill att vi ska ta bort dig från portalen. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

hur kommer jag i kontakt med er?

Oavsett om du undrar något, vill ha ett extrajobb eller bara vill säga hej så kan du kontakta oss här eller skicka iväg ett mail så besvarar vi ditt meddelande så snabbt vi kan!