fbpx

Turn expanderar i Dalarna!

Idag publicerades en artikel där Siljan News intervjuar vår Elina Sandin om Turn Consultings verksamhet. Elina har arbetat med Turn sedan årsskiftet och har sin bas i Leksand. Läs mer om Elina och resten av teamet bakom Turn.

 ”Vi är ett företag skapat av ungdomar och som finns till för ungdomar. Idag är arbetslösheten bland unga större än någonsin och där ser vi en fördel i att om ett företag vill ha en ung anställd bör också rekryteringen skötas på ett modernt och digitalt sätt.

Elina Sandin, Siljan News 2021-04-15

Turn Consulting har redan från start har erbjudit vår rekryteringsplattform rikstäckande. Idag arbetar vi med att förenkla rekryteringsprocesser för arbetsgivare och arbetssökande där Dalarna tillsammans med Varberg, Borås, Göteborg och Örebro är fokusstäder just nu.

”Summerat vill vi att alla ska få chansen att gå på en första arbetsintervju som baseras efter kompetens och personlighet. När det steget är avklarat brukar nämligen det mesta lösas av sig självt då man kan börja skapa nya kontakter. Idag har inte alla samma möjligheter och det vanligaste är att man får jobb genom sina föräldrar, grannar eller andra bekanta.”

Elina Sandin, Siljan News 2021-04-15

Är ert företag intresserade av att rekrytera extra arbetskraft i form av studenter – kontakta oss eller identifiera en kravprofil direkt på hemsidan för att få en kostnadsfri offert. Vi har idag mer än 3000 registrerade studenter i vår kandidatbas, fördelade i hela Sverige!

Ida Johansson

Ida Johansson

Grundare och VD för Turn Consulting
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest
sv_SESvenska

läs våra senaste inlägg