karriär.

bygg framtiden tillsammans med oss

Praktik/Internship på Turn Consulting

Vi tar emot praktikanter och interns under hela året. Våra praktikplatser är obetalda och går att genomföra som en del av din utbildning samt fristående (dvs även för dig som inte är student). Läs mer om Turn Consulting och vår verksamhet här.

Vi tar emot praktikanter inom följande områden:

Läs om hur det är att ha praktik på Turn Consulting här.

Du kan ansöka om att praktikplats/internship genom att skicka ett mail till praktik@turnconsulting.se eller ringa oss på 072-717 80 28. 

Arbeta på Turn Consulting

På Turn så arbetar vi varje dag för att skapa framtidens rekryteringsplattform, för och av Generation Z. Vi drivs av förändring!

Vill du vara med i en spännande start-up resa och vill revolutionera rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Tveka inte på att skicka ett mail till karriar@turnconsulting.se eller connecta med oss på LinkedIn

nyheter från turn.

Om Turn

Välkommen till praktikant Moa

Under 10 veckors tid gör Moa sin LIA på Turn Consulting! Vi är superglada att ha Moa som praktikant och vi ser fram emot att fortsätta lära tillsammans med henne.

Läs inlägget »
VD och grundare av Turn Consulting
Utmärkelse

Vinnare av 20 under 20!

Vi kan med stolthet meddela att vår grundare är VINNARE av WISE Top 20 under 20! 20 under 20 är en tävling där Europa och Australiens 20 bästa entreprenörer under 20 år uppmärksammas.

Läs inlägget »
Utmärkelse

Finalist i Redbull Basement

Turn Consulting deltog i Redbull Basement 2020 som är en tävling som uppmanar till studentinnovationer som förbättrar livet för studenter genom tekniska lösningar.

Läs inlägget »