fbpx

Företag i Örebro har ett nytt innovativt rekryteringsverktyg!

Sedan årsskiftet har Turn Consulting haft lokal närvaro i Örebro där Ture Eknor har sin bas. Idag uppmärksammades Tures arbete som marknadsutvecklare på Turn i Nerikes Allehanda med fokusämnen arbetsmarknad, rekrytering och ungas arbetslöshet efter coronapandemin.

Det ska vara enklare för ungdomar att hitta ett extrajobb. Och det ska vara enkelt för arbetsgivarna att hitta rätt ung person för det extrajobbet. Vem vet bättre än de unga själva hur ett sådant rekryteringsupplägg borde se ut.

Nerikes Allehanda 2021-05-05

Ture är 20 år och bor i Nora. Han pluggar nationalekonomi på Örebro universitet, spelar fotboll i A-laget i Nora BK och får han tid över spenderar han gärna den tiden på golfbanan. Utöver det hjälper han varje dag fler unga att tidigt komma in i arbetslivet.

Vi vill skapa en rekryteringsprocess som inte styrs av nepotism och fördomsfullhet. En människas egenskaper och personliga styrkor ska komma först i en rekryteringsprocess, inte att du råkar känna rätt folk, ser ut på ett speciellt sätt eller har rätt efternamn, säger Ture.

Ture Eknor, Nerikes Allehanda 2021-05-05

Är ert företag intresserade av att rekrytera extra arbetskraft i form av studenter – kontakta oss eller identifiera en kravprofil direkt på hemsidan för att få en kostnadsfri offert. Vi har idag mer än 3000 registrerade studenter i vår kandidatbas, strategiskt fördelade i hela Sverige!

Ida Johansson

Ida Johansson

Grundare och VD för Turn Consulting
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest
sv_SESvenska

läs våra senaste inlägg