fbpx

Finalist i Årets Unga Landsbyggare!

I veckan blev det offentligt att vår grundare Ida är finalist i Årets Unga Landsbyggare, ett pris som delas ut av Leader Sjuhärad i syfte att lyfta några av de som bidrar till en mer levande och ­positiv bild av ­landsbygden.

Turn Consulting AB

Motiveringen för finalistplatsen lyder:

”Ida Johansson från Limmared är endast 19 år, men redan en sann entreprenör med en drivkraft utöver det vanliga. Hon driver rekryteringsföretaget Turn Consulting AB, som med automatiserade urvalsprocesser hjälper företag att ta anställningsbeslut baserat på kompetens. En tjänst där jobbmatchning helt bortser från kön, bakgrund och namn vilket gör det möjligt för fler unga att tidigt komma in i arbetslivet.

Ida är en sann förebild som visar att det är möjligt för unga människor att framgångsrikt starta och driva ett bolag på Sjuhärads landsbygd.” 

Vi är mycket spända att följa livesändningen hemma från vardagsrummet den 4:e mars. Du kan kika in de andra finalisterna här.

Om du vill följa prisutdelningen sänds galan live på bt.se

Ida Johansson

Ida Johansson

Grundare och VD för Turn Consulting
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest
sv_SESvenska

läs våra senaste inlägg

Turn expanderar i Dalarna!

Vi expanderar i Dalarna! Läs artikeln där vår Elina Sandin berättar om varför vi arbetar med automatiserade rekryteringar.